Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Experts en gastronomia, cultura, turisme d'arreu del món es reuneixen a Sant Pol en l'esdeveniment The Art of Food

Ahir dilluns 17 de novembre va tenir lloc a l'Hotel Gran Sol de Sant Pol de Mar la primera sessió de l'esdeveniment «The Art of Food: Creativity, Diversity and Sustainability 2014» organitzat per l'International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism (IGCAT). 
Aquest esdeveniment reunirà experts de diferents sectors com ara la gastronomia, la cultura, el turisme, etc d'arreu del món que durant 3 dies debatran sobre la creativitat, diversitat i sostenibilitat d'aquests conceptes des d'àmbits local i regional fins a nacional i internacional. 
Durant la inauguració que va tenir lloc a la Fundació Coromines, l'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, va donar la benvinguda als participants i va recolzar la tasca que l'IGCAT està realitzant tant per a la localitat com per a la organització. Seguidament l'acte va anar acompanyat d'un pica pica amb cava. 
The Art of Food finalitzarà el dimecres 19 amb la intenció de realitzar futures edicions a la localitat i esdevenir un esdeveniment únic i pioner del territori.

Temes relacionats
Publicació 18.11.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina