X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'alcaldessa de Sant Pol assisteix als actes inaugurals de la Fira i la Festa Major de Calella

El poble de Sant Pol va estar present un any més a la 32a. Fira de Calella i l'Alt Maresme, representat per l'alcaldessa Montserrat Garrido, que va asissistir a l'acte d'inauguració del passat divendres. La fira, que es pot visitar fins avui al passeig de Manuel Puigvert, està dedicada aquest any a les comarques pirenenques i va ser inaugurada per l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i l'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.
Montserrat Garrido també va participar al vespre en el pregó que va donar el tret de sortida a la Festa Major de la Minerva.

Trobada de veles llatines al Maresme

D'altra banda, l'alcaldessa de Sant Pol també ha assistit aquest cap de setmana a la I Navegada del Maresme, que va tenir lloc dissabte. Es tractava d'una trobada d'embarcacions al Port de Mataró organitzada per l'associació Amics de la Vela Llatina. La jornada, en la que van participar algunes de les embarcacions de vela llatina més importants de Catalunya, com els llaguts 'Santa Espina' i 'Sant Ramon', el quetx Ciutat Badalona i el sardinal Sant Pau de Sant Pol, va consistir en un matí de navegació i un dinar de germanor.

Publicació 24.09.2012
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina