Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La biblioteca municipal de Sant Pol obre dilluns un cop instal·lada a l'edifici de la Fundació Coromines

L'Ajuntament i la Fundació signen un conveni de col·laboració per 23 anys

La biblioteca municipal de Sant Pol ja té nova ubicació. L'Ajuntament ha signat un conveni amb la Fundació Coromines que ha permès situar-la a l'edifici de la Fundació, a canvi de contribuir en el seu manteniment. El servei obrirà aquest dilluns amb el mateix horari, de dilluns a divendres de 17 a 20h.

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar i la Fundació Pere Coromines van signar ahir un acord de col·laboració que inclou la ubicació de la biblioteca municipal a l'edifici propietat de la Fundació. A canvi, l'Ajuntament compartirà els costos de manteniment de l'immoble situat al carrer Consolat de Mar i subvencionarà la tasca de la Fundació. Aquest conveni tindrà una durada de 23 anys.
La ubicació de la biblioteca municipal a l'edifici de la Fundació Coromines també obre la porta a poder integrar el servei a la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona ja que l'edifici compta amb la majoria de condicions requerides per formar part d'aquesta.
D'aquesta manera, s'aconsegueix també que l'edifici s'obri al poble i s'integri en la seva vida cultural, a la vegada que es podrà fer més difusió per donar a conèixer l'obra de Pere i Joan Coromines. La Fundació seguirà desenvolupant la seva tasca en el mateix edifici.

A la fotografia, el president de la Fundació Pere Coromines, Antoni Vives, i l'alcaldessa Montserrat Garrido durant la signatura del conveni.

Publicació 31.10.2012
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina