X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El 23 de març comença a aplicar-se la tarifa de zona blava tots els caps de setmana i festius

A partir del 23 de març, es començaran a aplicar les modificacions de l'ordenança fiscal 14, que regula la taxa per a l'estacionament de vehicles a les vies públiques municipals, que es van aprovar per aquest 2013. La principal modificació consisteix en aplicar la taxa de zones blaves també els caps de setmana i festius durant tot l'any al carrer Pau Simón, al Parc del Litoral i a la Riera. Igual que durant la temporada d'estiu, no hauran de pagar aquesta taxa els empadronats a Sant Pol i que paguin l'impost de circulació al municipi.

Així, la temporada de zones blaves, que tradicionalment comprenia de l'1 de juny al 30 de setembre, s'estén a la resta de l'any però només els caps de setmana, amb el mateix horari de 8 del matí a 8 del vespre. Estan exempts de pagar aquesta taxa els ciutadans que disposin del corresponent adhesiu de resident que es distribueix des de gener de 2012. Els residents temporals, vehicles d'empresa, activitats empresarials amb domicili fiscal a Sant Pol i visitants habituals poden obtenir un distintiu d'aparcament específic, previ pagament d'una quota que va des dels 50 fins als 150 euros depenent del supòsit.

Recordem també que cal posar el rellotge amb indicador horari durant tot l'any per aparcar a les zones blaves dels carrers Tobella, Manzanillo, Manuel Carrasco i Formiguera i pàrquing dels Tints, que tenen estacionament gratuït però limitat a un màxim d'1 hora els dos primers i de 2 hores els segons.

 

Publicació 14.03.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina