X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Discurs de benvinguda de l'alcaldessa als Reis d'Orient

Benvinguts Majestats, benvinguts santpolencs i santpolenques, benvinguts nens i nenes, benvinguts tots els que de fora ens heu volgut acompanyar a aquest esdeveniment màgic com és l'arribada del Reis de l'Orient a la nostra vila.

Un any més ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar, amb tota la seva cort de patges i ajudants, atrets per aquesta munió de fanalets que amb tanta il·lusió porten encesos els nostres infants, han vingut a visitar-nos per complaure amb els seus regals a tots els nens i nenes que durant tot l'any s'han esforçat en millorar la seva actitud tant a l'escola, com a casa, amb els pares i els avis, els germans, els companys... bé, amb tothom.

Majestats, com alcaldessa us puc garantir que a Sant Pol hi tenim uns infants molt compromesos, solidaris, esportistes, bons estudiants i que estimen el seu poble i a la seva gent, potser n'hi haurà algun una mica trapella, que de vegades fa enfadar als pares, als avis, als germans, als amics o als mestres, però segur, segur que s'esforçaran per no fer-ho, per millorar i que el proper any quan torneu a Sant Pol pugueu felicitar-los per haver-ho aconseguit.

Aquests infants, majestats, són conscients que aquest any potser no podran rebre totes les joguines que demanen a les seves cartes, però ells saben i de ben segur que els seus pares ja els ho han explicat que a vegades els reis no ho poden portar tot.

Jo us convido a que comenceu la vostra cavalcada pels nostres carrers i que us impregneu de les cares d'il·lusió i felicitat dels nostres infants que amb els seus fanalets us aniran guiant la ruta a seguir.

Majestats, moltes gràcies per acompanyar-nos i fer que els nens i nenes que hi ha a Sant Pol puguin gaudir d'aquesta meravellosa nit màgica.

MOLTES GRÀCIES

Publicació 10.01.2012
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina