Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Coixins solidaris per a dones operades de càncer de pit

Es distribueixen gratuïtament a l'Ajuntament a través del col·lectiu de dones 'El Caliu' de Pineda de Mar

L'Ajuntament de Sant Pol, en col·laboració amb el col·lectiu de dones 'El Caliu' de Pineda de Mar, distribueix l'anomenat 'coixí del cor', un coixí en forma de cor que ajuda a pal·liar el dolor i el malestar postoperatori de les dones operades per càncer de pit. Aquests coixins es poden recollir gratuïtament al primer pis de l'Ajuntament (Plaça de la Vila, 1).

L'entitat 'El Caliu' de Pineda de Mar elabora desinteressadament aquests coixins i pretén estendre el projecte a tot el Maresme. També demana col·laboració per comprar els materials necessaris per confeccionar-los (roba de cotó 100%, miraguà, paper de cel·lofana i cinta rosa). El cor, que té una forma i pes específic, està avalat per metges i cirurgians i es distribueix de forma gratuïta a través dels hospitals i entitats de suport.

Aquesta mena de coixí va néixer per una infermera dels Estats Units que el va utilitzar durant la seva recuperació i el va introduir en el servei d'oncologia de l'Hospital de Chattanooga, a Tenesse. Després s'ha anat escampant i l'única condició per elaborar-lo, és que s'entregui sempre de forma gratuïta.

Per posar-se en contacte amb El Caliu de Pineda:
Carmen Guajardo: 627 54 29 36 - guajardofaba@movistar.es

Publicació 18.03.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina