Recursos

SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) del Consell Comarcal del Maresme: És un servei itinerant (a Mataró, Arenys de Mar i Tordera) adreçat a les dones de la comarca i que ofereix assessorament jurídic, atenció psicològica i mediació intercultural.
Organitza tallers, xerrades, que poden ser oberts o adreçats a usuàries del servei.
http://www.ccmaresme.cat/siad
 
SIE (Servei d’Intervenció Especialitzada), a Mataró, depenent del Departament de Benestar i Família: Aquest servei gratuït ofereix atenció integral i recursos en el procés de recuperació i reparació a les dones que han patit o pateixen situació de violència, i també als seus fills i filles. En aquest sentit, l’equipament té com a objectius principals oferir-los una informació de qualitat sobre els recursos de la xarxa pública i associativa; proporcionar-los una atenció social i terapèutica especialitzada i continuada; adequar el model d'intervenció social, legal i terapèutic al procés de les dones que han patit o pateixen violència; potenciar programes específics i integrals de prevenció, assistència i reparació; i treballar coordinadament amb els serveis externs, atenent el procés específic de cadascuna de les dones.

Associació de Suport a la Lactància MARESMAR: Grups setmanals cada divendres de 16 a 17:30 al primer pis de Ca l'Arturo. Són grups de suport de mare a mare, amb presència d'assessores formades que ofereixen informació veraç i actualitzada. L'assistència és lliure i gratuïta.
Telèfon i mail de contacte per a consultes: maresmarlactancia@gmail.com i 676679507 (trucades i WhatsApps)

 

DONES DE LA VALLALTA: Associació sense ànim de lucre que pretén fomentar i reforçar la participació de totes les dones en tots els àmbits de la societat. L’associació ofereix solidaritat, amistat i diverses oportunitats de fer i aprendre coses noves. S'ofereixen classes d'anglès i tallers de manualitats com el patchwork.
Reforcen els vincles entre els pobles de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Iscle de Vallalta.
Comparteix aquesta pàgina: