X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Noves detencions rellevants de la Policia Local la tercera setmana de juliol

Els agents de la policia local de Sant Pol de Mar, els dies 15 i 16 de juliol,  han tornat a intervenir per delictes contra la seguretat viària, falsedat documental, conducció temerària, resistència i desobediència als agents de l'autoritat

La nit del dilluns 15 de juliol els agents de la policia local de Sant Pol de Mar van detectar un vehicle sospitós amb matrícula estrangera a la plaça del Mirador que, en voler identificar al conductor, va fugir a gran velocitat. Després d'una persecució se'l va aturar a l'avinguda dels Garrofers i es va procedir a identificar els ocupants. Com a resultat d'això es va constatar que els documents que portaven són falsos i que no havien obtingut mai el permís de conduir. Quan es procedia a la detenció del conductor, aquest va agafar una clau del vehicle que restava amagada, va esquivar els agents de la policia i va marxar a gran velocitat.

D'altra banda, la nit de dimarts 16, els agents de la policia local de Sant Pol varen rebre una trucada de Policia Local de Canet de Mar, sol·licitant recolzament per aturar un vehicle que havia fugit en direcció Calella, amb ordre de detenció del conductor per violència de gènere. Els agents de Sant Pol van localitzar el vehicle circulant a gran velocitat en sentit Girona i van iniciar la persecució amb l'ús dels senyals lluminosos i acústics per aturar el vehicle, que va fer-ne cas omís. Després d'una persecució fins a la girola de Calella i un altre cop en direcció Sant Pol, finalment el van poder aturar a la carretera nacional, a l'alçada del Parc del Litoral i van detenir-ne als dos ocupants.

En el dispositiu van participar, juntament amb els agents de Sant Pol, dues patrulles de la policia local de Calella, una de Canet i una dels Mossos d'Esquadra.

Temes relacionats
Publicació 18.07.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina