X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Disbauxa i molta alegria al Carnaval de Sant Pol d'enguany

Aquest cap de setmana s'han viscut dos dies molt intensos al nostre municipi, on la música i les disfresses han estat les protagonistes indiscutibles.

El Carnestoltes començava oficialment aquest dissabte passat amb una xocolatada a la plaça de l'Hotel. Acte seguit, van sortir des del mateix punt la tradicional Rua de Carnestoltes d'aquest 2018, que va anar acompanyada dels ritmes contagiosos de la Big Bang Valona.

La Rua va finalitzar a l'envelat del Parc del Litoral, on va començar l'espectacle infantil «Carnestolejant» per després donar pas al sopar que va anar a càrrec del Trencall. A continuació, però en aquest cas a la plaça de la Vila, el Rei Carnestoltes va llegir el seu pregó des del balcó de l'Ajuntament a les 9 del vespre.

Poc després, vam conéixer els guanyadors del concurs de disfresses i comparses d'enguany. Un concurs on es va poder participar sense realitzar inscripció prèvia i on total s'entregaven 5 premis. El guanyador del 1r Premi va ser els «Tío Pepe», que van obtenir un premi en metàl·lic de 100€, 1 nit d'hotel a Andorra La Vella, més entrada espectacle per a 2 persones, un menú per a 2 persones al Restaurant Can Talamàs, així com també 50€ en vals de compra i una panera. El 2n Premi va anar a parar a mans dels «Frida Kahlo», que es van emportar 50€, un menú per a dues persones al Restaurant Voramar, 50€ en vals de compra i una altra panera. Qui va aconseguir el 3r Premi, els «Grease», van aconseguir 50€, un menú per a dues persones al Restaurant La Casa Nostra, 50€ en vals de compra i 1 panera. Pel que fa al 4t i 5è Premi, que va recaure en «Blancaneus i els set nans» i «Vikings», van rebre la mateixa compensació: 50€, un menú per a dues persones al Restaurant Can Talamàs, 25€ en vals de compra i 1 panera. La vetllada va finalitzar cap a les 11 de la nit, també a l'envelat, amb el Ball de Carnaval a càrrec del grup «The Soul tans».

A l'endemà, diumenge 11 de febrer, tothom qui va voler va poder reservar taula al dinar popular que es fa cada any al carrer Nou. En total, van ser aproximadament 650 les inscripcions que es van realitzar. Tot seguit, Toni Balam Grup va posar el punt i final d'aquest Carnestoltes 2018 fent ballar als presents amb el Ball de Carnaval.

Consulteu les fotografies d'aquest Carnestoltes 2018 als diferents àlbums de Flickr de l'Ajuntament de Sant Pol.
https://www.flickr.com/photos/ajsantpol/albums

Publicació 13.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina