X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La 34a. Marxa de Sant Pau reuneix 1.221 participants

Enguany tothom qui corria va haver de recórrer més de 16 quilòmetres per camins forestals de la Vallalta.
 
La Festa Major d'Hivern de Sant Pau va tancar la seva programació diumenge passat amb la tradicional Marxa de Sant Pau.  La sortida va tenir lloc a les 8 del matí i es va fer direcció Garrofers per dirigir-se poc després cap a la Creu de Canet. En marxes anteriors, el recorregut passava per poblacions veïnes, com ara Sant Cebrià o Calella. Aquest 2018, l'organització va decidir que el punt culminant fos a Canet.
 
El tram que es va recórrer va ser suggerit per part dels ADF de la Vallalta i enllaçava pistes i corriols. Un trajecte que acabava amb l'excel·lent vista panoràmica des del mirador de la Creu, on es va emprendre el camí de tornada per acabar la Marxa.
 
Els primers a arribar a la línia de meta amb un temps d'una hora i 20 minuts van ser Gerard Serrapera, de Sant Cebrià, i Marc Sadurní, veí de Pineda de Mar. En acabar la Marxa, totes les persones participants destacaven la bellesa del recorregut d'aquesta edició.
 
Durant la jornada només es va haver de lamentar un incident. Durant el trajecte, moltes de les senyalitzacions del recorregut havien estat retirades per persones alienes a l'organització. Aquest fet va produir que alguns dels participants es perdessin per l'itinerari. Finalment, la Marxa va transcórrer sense cap altre incident  i la valoració dels organitzadors va ser molt positiva.
 
Al final del recorregut, tothom qui va participar tenia un esmorzar preparat i beguda per recuperar forces. Tot amenitzat pels ritmes de la Big Bang Valona.
 
 
Temes relacionats
Publicació 30.01.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina