X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Aquest dissabte tens una cita amb el Medi Ambient i el reciclatge de residus

Sota el lema «Sant Pol endreça», el 13 de gener la plaça de l'Hotel acollirà una jornada on s'ensenyarà a reciclar respectant el nostre entorn natural.
 
La Jornada del Medi Ambient, que oferirà activitats de tot tipus per a tota la família, començarà a les 12 del migdia, moment on es realitzarà un taller de caracterització de residus. Des d'aquesta hora i fins les 13.30 hores, s'obriran bosses abocades als contenidors i es detectaran els residus que es podrien haver reciclat. Un cop es finalitzi aquesta activitat, s'ha organitzat un dinar 'de pica-pica' on tothom qui vulgui hi està convidat.
 
A continuació, els nens i nenes podran participar a la Gimcana del 'Deixalla', que començarà a les 15:00 hores i finalitzarà dues hores més tard. De la mà d'aquest personatge, els infants podran aprendre, d'una manera lúdica i dinàmica, a gestionar els residus fàcilment. Per acabar, a les 5 de la tarda es posarà punt final a aquesta festa del Medi Ambient amb l'actuació del grup N65, que oferirà el seu pop al públic present.
 
Aquesta jornada del Medi Ambient està organitzada per la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar. Durant tota la jornada, es lliuraran obsequis per generar menys residus i reciclar més escombraries.       
 

Publicació 09.01.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina