X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Visita institucional del president del Consell Comarcal del Maresme

El president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, s'ha entrevistat avui amb l'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, dintre de la ronda de visites institucionals als ajuntaments de la comarca que està mantenint des del mes de setembre.

Els punts forts del Consell Comarcal respecte a altres administracions són el coneixement del territori des de la proximitat, l'experiència en la gestió de serveis mancomunats i la capacitat de reformular els seus projectes i programes perquè, en tot moment, responguin a les necessitats municipals.
La filosofia de treball col·laboratiu que marca la raó de ser del Consell Comarcal s'està implantant, cada vegada més, en el món municipal i així ho han expressat majoritàriament els alcaldes i alcaldesses al president del CCM. La situació actual obliga a abandonar les visions exclusivament locals, que sovint  són molt reduccionistes, i establir noves dinàmiques que permetin avançar cap a estratègies comuns i actuacions coordinades entre les diferents administracions del Maresme.

En aquestes reunions es posa sobre la taula l'oferta de serveis que ofereix el CCM i es recullen les propostes municipals. El president ja ha avançant que el Consell Comarcal està estudiant les diferents peticions rebudes i en els propers mesos es veurà ampliada la carta de serveis que ofereix l'administració comarcal. 

Temes relacionats
Publicació 04.02.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina