X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Escola Sant Pau s'afegeix als actes de solidaritat amb famílies i docents de l'institut Joan Fuster

Sota el lema "Més educació = Menys violència", els alumnes, el professorat i la resta de personal de l'Escola Sant Pau s'han concentrat aquest migdia al pati del centre per manifestar el seu condol, rebuig i solidaritat amb els fets ocorreguts ahir 20 d'abril en què un professor va perdre la vida a l'Institut Joan Fuster de la Sagrera a Barcelona i en què altres alumnes i professors hi van resultar ferits. Després de fer un minut de silenci, els assistents han cantat plegats la cançó "El món seria més feliç". L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Sant Pol i regidora d'Ensenyament, Montserrat Garrido, i el director del centre, Xavier Roca.

L'escola de Sant Pol s'afegeix així a les diverses manifestacions que s'han fet arreu del país de rebuig a aquests fets i en suport a la comunitat educativa, i reitera el seu compromís de treballar amb totes les seves forces per aconseguir que s'apliquin les polítiques socials i educatives necessàries perquè els conflictes es puguin arribar a resoldre sense cap tipus de violència.

En el seu comunicat, l'Escola Sant Pau assegura que "cal erradicar tota manifestació de violència no tan sols als centres educatius sinó també al si de la nostra societat, per a la qual cosa col·laborarem amb qualsevol iniciativa promoguda per la comunitat educativa. Cal promocionar una cultura de la prevenció i la gestió de la violència: una cultura preventiva extensa i intensa que promogui la resolució pacífica i consensuada dels conflictes i faci possible la comunicació a partir del respecte mutu. Alhora que també cal prendre mesures per solucionar els riscos inherents a la professió docent, les millors condicions laborals, de ratios, etc... necessàries per a treballar els valors ètics que són els pilars bàsics de la nostra societat".

Temes relacionats
Publicació 21.04.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina