Ajuntament de Sant Pol de Mar
NotÝcies

marxa exploratoriaLa Regidoria d'Equitat ha preparat per aquest mes de gener una marxa exploratòria amb l’objectiu de reconèixer i analitzar quins elements físics i socials de la vila condicionen la percepció de seguretat de les dones.

Aquesta iniciativa, emmarcada dintre del projecte d'urbanisme, seguretat i gènere impulsat pel Departament d'Interior de la Generalitat, s'estructurarà en dues sessions adreçades a dones del municipi i estaran dirigides pel Col·lectiu Punt 6.

La primera sessió serà preparatòria i es portarà a terme el divendres 20 de gener, a les 18.00h, a la Sala Polivalent. En aquesta sessió es farà una explicació sobre què és l’urbanisme feminista i com funcionen les marxes exploratòries i, després, es farà una part pràctica en la qual les participants identificaran espais segurs i insegurs del municipi.

A partir de la identificació realitzada en la sessió preparatòria, es crearà el recorregut de la marxa exploratòria que es realitzarà el divendres 27 de gener, també a les 18.00h, des de la Sala Polivalent. Es farà una observació de com els espais condicionen la perspectiva de seguretat i al final de la marxa es farà una valoració i propostes per part de les participants.

Si esteu interessades a participar-hi, només cal que feu la inscripció mitjançant aquest formulari.

Publicaciˇ 09.01.2023