Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Formularis
Obrir/tancar menú lateral
Inscripció a la marxa exploratòria per a dones

marxa exploratoriaQuè és una marxa exploratòria?

Les marxes exploratòries consisteixen a recórrer un barri o un entorn urbà concret amb un grup reduït de dones, amb l’objectiu de reconèixer i analitzar quins elements físics i socials condicionen la seva percepció de seguretat.

Aquesta iniciativa s'emmarca dintre del projecte d'urbanisme, seguretat i gènere impulsat pel Departament d'Interior de la Generalitat, que vol ser una proposta per a la transformació de l’espai públic mitjançant l’accessibilitat i l’habitabilitat com a elements bàsics per ampliar el dret de les dones al poble.

En concret es realitzaran dues sessions adreçades a dones del municipi dirigides pel Col·lectiu Punt 6:


Sessió 1 (PREPARATÒRIA)
Divendres 20 de gener, 18.00h, Sala Polivalent.

Estructurada en dues parts, primer es fa una explicació sobre què és l’urbanisme feminista i com funcionen les marxes exploratòries i, després, es fa una part pràctica en la qual les participants identifiquen espais segurs i insegurs del municipi. Aquesta identificació permet a continuació crear el recorregut de la marxa conjuntament amb totes les dones.

Sessió 2 (MARXA EXPLORATÒRIA)
Divendres 27 de gener, 18.00h, Punt de sortida des del davant del supermercat Sorli (La Sènia).
 

Es fa una observació de com els espais condicionen la perspectiva de seguretat, tot seguint el recorregut debatut en la primera sessió preparatòria. Al final de la marxa es fa una valoració i es llancen diferents propostes que sorgeixen després de la marxa.

Si esteu interessades, apunteu-vos mitjançant aquest formulari.

*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

 
Pujar al principi de la pàgina