Ajuntament de Sant Pol de Mar
Regidories
 • Fitxa de la Regidoria:

  Regidora Responsable: Marta Boada

  PIJ Ca l'Arturo
  93 760 30 06 
  Horari: De dilluns a divendres de 16 a 19h

 • QuŔ fem

  Des de la regidoria de Joventut treballem per als joves i amb els joves, impulsant tots aquells projectes que satisfan les seves necessitats. En aquest sentit, Ca l'Arturo esdevÚ un espai de trobada i un indret on trobar all˛ que busquen els nostres joves.

  Des de Ca l'Arturo oferim diversos serveis per als joves; en destaquem els segŘents:
   
  PIJ: Punt d'Informaciˇ Juvenil. Totes les tardes pots demanar informaciˇ sobre temes d'ensenyament, treball, lleure, estades a l'estranger, salut, habitatge, etc. Respostes per a tots els teus dubtes.

  Servei d'assessorament en Mobilitat Internacional: T'informem i t'assessorem sobre temes relacionats amb la Mobilitat Internacional: treballar a l'estranger de forma temporal o amb un projecte de mÚs llarga durada, realitzar estudis i prÓctiques laborals, participar en un projecte de voluntariat, en estades solidÓries, camps de treball internacionals, intercanvis juvenils, etc.
   
  Suport a colĚlectius o entitats: si tens un projecte o vols organitzar qualsevol activitat al poble t'assessorem i t'ajudem en all˛ que necessitis.
   
  Cessiˇ d'espais: cedim les sales de Ca l'Arturo a entitats o grups que organitzin activitats obertes al p˙blic, tambÚ per a reunions o assembles.
   
  Borsa de cangurs i classes de repÓs: et fem arribar totes les demandes de pares que busquen cangurs o classes de repÓs per als seus fills.
   
  Taller de deures: durant totes les tardes del curs escolar a Ca l'Arturo tens un espai per a estudiar, fer treballs i altres activitats. TindrÓs el suport d'un adult en tot moment i gaudirÓs d'˙s exclusiu dels ordinadors.
   
  Reforš escolar: durant el curs escolar pots inscriure't al grup de reforš escolar per a alumnes d'ESO amb professors experts per a cada matŔria i un seguiment tutorial.
   
  Espai de trobada: si passes tardes avorrit sense saber quŔ fer, apropa't a Ca l'Arturo, hi trobarÓs tota mena de jocs i entreteniments, una gran varietat de tallers, campionats i concursos i qualsevol activitat que tu ens proposis.
   
  Programaciˇ d'activitats: tallers, cursos de formaciˇ, campionats, sortides, concursos, xerrades, etc. Tota mena d'activitats per omplir el temps lliure, aprendre i compartir. Si tens una idea proposa'ns la teva activitat.
   
  TU ets l'expert/a: a Sant Pol hi ha un munt de joves experts/es en arts escŔniques, manualitats, esports, etc. Des de Ca l'Arturo volem organitzar activitats que imparteixin els mateixos joves del poble donant a conŔixer aixÝ la seva traject˛ria i professionalitzant els seus coneixements.

  Exposa: exposem tots els projectes dels joves de Sant Pol com pintura, documentals, treballs de recerca, etc.
   
   

  Fitxa de la regidoria

  Regidora responsable: Marta Boada
  TŔcnic de Joventut: Xavier de MontellÓ
  Contacte: 93 760 30 06 
  Horari d'atenciˇ: De dilluns a divendres de 9 a 14h i de 16 a 19h