Ajuntament de Sant Pol de Mar
NotÝcies

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar s'acaba de dotar amb la nova figura del referent jove adscrit als Serveis Socials municipals, on a mÚs de fer el seguiment dels i les joves de les families ateses pels Serveis Socials, tambÚ estarÓ disponible per al jovent d'entre 16 i 30 anys que resideix a Sant Pol de Mar i que necessiti un acompanyament especÝfic, resoluciˇ de dubtes i consultes de tot tipus amb elaboraciˇ d'itineraris individualitzats (formatius, laborals o d'autonomia personal).

El servei es presta a nivell presencial de dimarts a dijous, en horari de 15 a 18 h, i s'ofereix mitjanšant entrevistes personalitzades. S’ofereix tambÚ un servei de consulta an˛nima via WhatsApp a travÚs del n˙mero 600 72 27 06 i que, en un mÓxim de 48 hores, donarÓ resposta a totes les consultes que es formulin en matŔria de drogues, sexualitat, autoimatge, conflictes, gestiˇ de les emocions, etc.

A mÚs, serÓ l'encarregat de liderar la posada en marxa del Protocol per a la prevenciˇ del consum de drogues i l'˙s problemÓtic de pantalles i de realitzar el seguiment educatiu del Programa de Mesures Alternatives. A Banda, la figura del referent jove estarÓ coordinat amb els dinamitzadors de l'Espai Jove i de l’Órea de Joventut.

Publicaciˇ 26.09.2022