Ajuntament de Sant Pol de Mar
NotÝcies

Davant l'increment d'inseguretat a la zona de l'estaciˇ i d'altres indrets de la vila per furts o robatoris, tinenša i consum de substÓncies ilĚlegals, baralles i altres aldarulls, la Policia Local de Sant Pol de Mar ha intensificat la vigilÓncia i el control a diferents punts de la vila.

╔s el cas del dispositiu policial especial que es va organitzar el passat 21 de gener, del migdia al vespre, amb la participaciˇ de fins a 10 efectius de la Policia Local a diverses zones del municipi.

Com a resultat d'aquest dispositiu, una de les patrulles va localitzar un vehicle amb plaques franceses, el conductor del qual va ser denunciat per no disposar de permÝs de conduir. 

Tanmateix, en el control que es va realitzar a la carretera N-II es requeria la documentaciˇ dels vehicles i de les persones per vetllar pel compliment del confinament perimetral fixat per les restriccions de mobilitat del Covid, aixÝ com per seguretat ciutadana. Com a resultat d'aquest control es van fer 5 den˙ncies per manca d'ITV en vigor, a mÚs d'una den˙ncia per permÝs de conduir caducat i 8 den˙ncies per saltar-se el confinament perimetral municipal.

MÚs tard, l'operatiu Ús va traslladar a la zona de l'estaciˇ on, grÓcies a la vigilÓncia dels agents, es va detenir una persona que estava en cerca i captura, i es van localitzar dues persones que havien de comparŔixer al jutjat. TambÚ es van fer diverses den˙ncies per saltar-se el confinament perimetral, falta de respecte als agents i tinenša i consum de substÓncies estupefaents a la via p˙blica.

Davant dels bons resultats de l'operatiu del 21 de gener, s'ha establert un calendari per continuar realitzant aquest tipus de controls.

A mÚs, durant el mes de gener la Policia Local ha interposat 30 den˙ncies pel trencament del confinament perimetral, una den˙ncia per no portar mascareta, set den˙ncies per saltar-se el toc de queda i s'ha fet control a 850 vehicles.

Per altra banda, entre el 18 de novembre i el 17 de gener s'han produ´t set petits incendis al voral de la carretera N-II, entre l'entrada del camÝ del Farell i el pÓrquing del MolÝ. Davant d'aix˛, la Policia Local estÓ investigant i controlant la zona, i ja treballa en la localitzaciˇ d'una persona com a possible autora dels fets.

Publicaciˇ 29.01.2021