Ajuntament de Sant Pol de Mar
Agenda

Els municipis de Sant Pol de Mar i Canet de Mar ens hem associat per organitzar la primera edició de la Jornada Indiana: un dia de portes obertes, rutes, activitats, gastronomia, música i fira a l'entorn del llegat que ens van deixar els antincs indians a les nostres viles.

La data escollida és el dissabte 15 de juny, amb tot un seguit d'activitats que tindran lloc durant el matí a Sant Pol, i que a la tarda es faran a Canet.

Així, a Sant Pol destaquen les dues visites guiades programades, així com els maridatges de vins de la DO Alella amb tapes de cuina indiana. Per participar a totes aquestes activitats cal que feu reserva prèvia! Podeu comprar les entrades per a l'enotast aquí i reservar plaça per les visites guiades a l'Oficina de Turisme de Sant Pol.

A més, la plaça de la Vila acollirà durant tot el matí un tastet de plats i begudes indians, un taller infantil o la visita a l'interior d'alguns dels patis de les cases indianes de Sant Pol. Tot plegat amb la companyia de personatges de l'època.

A partir de les 4 de la tarda, l'activitat es traslladarà al poble de Canet, on hi trobarem una fira amb productes d'ultramar, tallers infantils, rutes indianes i actuacions musicals, entre d'altres. La jornada es tancarà amb el recital d'havaneres a càrrec de Son de l'Havana.

Per a més informació sobre la Jornada Indiana podeu contactar amb les oficines de turisme de les dues viles:

  • Oficina de Turisme de Sant Pol de Mar: 93.760.45.47 / ofturisme@santpol.cat
  • Oficina de Turisme de Canet de Mar: 93.794.08.98 / canet.turisme@canetdemar.cat

jornada indiana