Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies
No us perdeu aquest espectacle a l'aire lliure que tindrà lloc el dissabte 25 de març.

cap sant pereSant Pol de Mar us convida a entrar en un túnel del temps que us traslladarà a principis del segle passat, quan era una vila marinera de cap a peus.

Amb l'escenificació de la treta de les barques en èpoques de temporal amb el 'cap de Sant Pere' com a gran final d'aquest espectacle itinerant a l'aire lliure, totes les persones assistents podran fer un recorregut per diversos carrers i racons emblemàtics de la vila per reviure escenes típiques de l'època.

Fins a una dotzena d'escenaris a cel obert, i gràcies a la implicació i la col·laboració de centenars de vilatans i vilatanes de Sant Pol de Mar, serviran per conèixer com era el dia a dia dels pescadors i de les seves famílies.

El punt de trobada serà el Parc de Can Villar, a les 19.30 h. Després d'una primera benvinguda, tot el públic assistent podrà visitar els diferents espais escènics amb un recorregut lliure. Per tal de facilitar la visita, es repartiran planells i programes de mà. A més, a partir de les 21.30 h hi haurà un mercat al carrer Nou i els comerços de Sant Pol es vestiran d'època durant tota la jornada.






Programa de mà i planell

 

Publicació 03.03.2023