Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

L'Ajuntament de Sant Pol i la Unió d’Establiments i Serveis de Sant Pol posen en marxa la campanya Per Nadal, compra al comerç local, amb l’objectiu de premiar la fidelitat de la clientela i que tornarà a utilitzar els PAUS com a moneda de bescanvi.

La campanya nadalenca es mantindrà activa del 3 al 17 de desembre, termini en què totes les compres mínimes de 5 euros que es facin als establiments adherits a la campanya seran recompensades amb una moneda PAU. Tothom que aconsegueixi reunir 3 PAUS d'establiments diferents, els podrà bescanviar per un petit arbre de Nadal que es repartirà exclusivament el dissabte 17 de desembre, de 10 a 13 h, a la paradeta que s'instal·larà al carrer Nou (es lliurarà un màxim de 2 arbrets per persona i fins a esgotar existències).

A més, el mateix dissabte 17 de desembre, en el decurs del bescanvi de PAUS, els clients podran emplenar una butlleta i participar en el sorteig de 2 vals de 250 euros per a una escapada de cap de setmana, gentilesa de la Unió d’Establiments i serveis de Sant Pol de Mar.

campanya nadal   arbrets nadal

Publicació 02.12.2022