Ajuntament de Sant Pol de Mar
Agenda

El Museu de Sant Pol acull la segona sessió de presentacions d'obres d'artistes del cicle "Sobre els viatges in-mòbils", a cura de Platform HARAKAT. En aquesta sessió Edu Comelles ens parlarà del seu treball.

Edu Comelles, viu i treballa a València. El seu treball uneix la producció musical i l’interès pels registres sonors i el patrimoni immaterial. Des del 2007 dirigeix Audiotalaia, plataforma dedicada a la formació, la producció i la difusió de música electrònica i art sonor. Edu Comelles imparteix tallers sobre paisatge sonor, microfonia i autogestió. Actualment treballa amb el Museu Etnogràfic de València desenvolupant el primer arxiu de paisatges sonors etnogràfics del País Valencià.

Les seves intal.lacions han format part de diverses exposicions al Museu Reina Sofía de Madrid, LABoral de Gijón, Tabakalera (Donostia), el CCCC de València o el CCCB, Caixaforum i Arts Santa Mònica a Barcelona, la seva ciutat natal. En el cicle Sobre els viatges in-mòbils al Museu de Pintura de Sant Pol de Mar Edu Comelles ens presenta Safareig (iniciat al 2011) com a punt de partida per a reflexionar sobre el paisatge sonor i el seu paper alhora de teixir identitat, comunitat, patrimoni i record.

in-mobils