Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana
Notícies

Pressupost participatiu 2022

La comissió interdepartamental dels Pressupostos Participatius de Sant Pol de Mar continua el treball per deliberar i filtrar internament les més de 240 propostes rebudes en la fase inicial. L'any passat se'n van rebre 165, la qual aquest augment del 45,45% en les propostes rebudes satisfà a la Regidoria de Participació a l'hora de valorar la fase inicial de presentació de propostes.
 
La comissió interdepartamental ja ha realitzat tres sessions de treball i en farà una quarta per finalitzar la 2a Fase de validació tècnica de cada proposta. Les sessions consisteixen a estudiar proposta per proposta la viabilitat tècnica i econòmica dels projectes rebuts amb l'objectiu d'analitzar-los i mirar si s'ajusten a les normes del procés participatiu.
 
Un cop feta aquesta anàlisi tècnica podreu consultar les propostes vàlides rebudes, és a dir, aquelles que compleixen amb les condicions del procés i passaran a la següent fase. També es publicaran les propostes que s’hagin descartat i s'explicarà el motiu pel qual han quedat excloses. Posteriorment, es durà a terme el taller TOP 10! (octubre/novembre), una jornada participativa que servirà per escollir, d’entre totes les propostes vàlides rebudes, les 10 o 15 que passaran a la fase final de votació.

Finalment, es durà a terme la votació final (finals de 2022 / principis de 2023). Podran votar en línia o presencialment totes les persones empadronades a Sant Pol de Mar que tinguin 16 o més anys.

L'Ajuntament agraeix al personal que està treballant a la comissió interdepartamental per la seva dedicació.

Tota la informació del Pressupost Participatiu 2022 la teniu al web www.participa.santpol.cat

Publicació 12.08.2022