Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

contenidorsEl dimecres 27 de juliol es posarà en marxa a Sant Pol la primera àrea tancada de contenidors, d'ús exclusiu per a les comunitats de veïns dels blocs de Can Reig i de Sant Pol Parc.

Des de fa alguns dies, l'Ajuntament està proporcionant a cadascun dels habitatges d'aquests conjunts residencials les instruccions i un codi únic que els permetrà fer ús dels contenidors.

Alhora, i per evitar el seu desbordament i assegurar que només en fan ús els veïns autoritzats, des de l'Ajuntament es perseguirà les pràctiques incíviques d'aquelles persones que dipositin les seves deixalles al terra de l'exterior dels contenidors. També per prevenir la saturació d'alguns contenidors, es recomana a les persones usuàries plegar els cartrons i els envasos per reduir el volum d'aquestes fraccions.

En aquest sentit, es recorda que la resta d'habitatges de la zona disposen del sistema de recollida porta a porta, de manera que els residus que generen s'han de dipositar davant del seu portal seguint el calendari establert per a cada fracció de deixalles. El fet de posar aquesta àrea de contenidors a disposició de les comunitats de Can Reig i Sant Pol Parc es produeix davant la impossibilitat de realitzar-hi la recollida porta a porta, a causa del gran nombre d'habitatges que en formen part.

Tanmateix s'informa a la ciutadania que amb la posada en marxa d'aquesta àrea de contenidors d'ús exclusiu, es retiraran també els contenidors que hi havia a l'aparcament dels Garrofers.

Publicació 21.07.2022