Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies
Trobareu les instruccions i les pistes per realitzar la gimnaca aquí.

dimoni d'orLa Biblioteca Can Coromines i l’Arxiu Municipal us proposen una gimcana de Festa Major per a tots els públics. El seu fil conductor s’inspira en una de les llegendes locals més conegudes, la de La mina de Sant Pau, popularitzada per Jaume Rodríguez i Suriñach, que parla de l’existència d’una estàtua d’or amagada a l’interior del turó.

El tret de sortida es farà el proper dimecres 20 de juliol, a les 7 de la tarda, davant de la Biblioteca de Can Coromines, amb un petit espectacle a càrrec de la Colla Gegantera i del Centre Cultural. L’acte acabarà amb una xindriada popular i animació infantil.

La gimcana està pensada perquè la pugui fer gent de totes les edats i consistirà en resoldre 7 preguntes senzilles des de diferents indrets del poble. Les respostes donaran accés a les coordenades del lloc on hi ha amagat el tresor!

Tothom qui completi la gimcana entre el 20 i el 29 de juliol tindrà premi, però caldrà complir els següents requisits:
1. Fer-se una foto en un dels punts de la gimcana (sense fer spòilers!) i penjar-la a Instagram amb el hashtag #DimoniDor
2. Etiquetar @arxiusantpol i @bibliostpol a la foto publicada.

El punt de recollida del premi serà la Biblioteca de Can Coromines i es podrà fer entre el 21 de juliol a les 10h i el 29 de juliol a les 20h.

La gimcana quedarà penjada al web municipal per poder-la seguir fent més enllà de la Festa Major.

Us animem a participar-hi!

Publicació 15.07.2022