Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies
A continuació us oferim la informació de casals, campus i estades d'estiu que ens han fet arribar les diferents entitats esportives de Sant Pol de Mar.

Campus Lluís Carreras

Som un Campus de Tecnificació de futbol i futbol platja adreçat a nens i nenes de 4 a 15 anys. El Campus es porta a terme a Sant Pol de Mar (Maresme). Enguany el Campus començarà el dia 27 de juny i finalitzarà el dia 29 de juliol de 2022.

L'entitat organitzadora del Campus és l'At.C. Sant Pol, club de futbol fundat el 1920 que compta amb 15 equips en diferents categories conformats amb uns 200 jugadors/es. És una entitat centenària referent en el futbol comarcal català.

El director del Campus és l'entrenador professional Lluís Carreras Ferrer, entrenador Nacional de futbol. Lluís Carreras ha entrenat a diferents entitats de renom com: el Sagan Tosu FC, Dep. Alavés, C.E. Sabadell, R.C.D. Mallorca, R. Zaragoza i Nàstic de Tarragona. A més, és ex-jugador del F.C. Barcelona, Real Oviedo, Racing Santander, Real Mallorca, Atlètic de Madrid, Real Murcia i Deportivo Alavés.

El Campus Lluís Carreras ja compta amb 8 edicions realitzades amb èxit i per elles han pasat ja uns 700 participants. Aquesta edició serà la IXa edició del Campus Lluís Carreras, esdevenit un dels Campus de Tecnificació de futbol de referència provincial.

Més informació / Inscripcions: www.lluiscarrerascampus.com



Campus d'Estiu Club Tennis La Riera

Casal d'estiu: de 4 a 7 anys

Campus pre-esportiu: de 8 a 10 anys

Campus esportiu: d'11 a 15 anys

Activitats esportives: Tennis - Pàdel - Tir amb arc - Futbol - Bàsquet - Tennis taula - Hoquei - Voleibol - Handbol - Badminton - Beisbol - Kan jam - Slackline

Activitats de lleure: Gimcanes esportives i de lleure - Jocs de psicomotricitat - Proves humor amarillo - Paracas - Circuits de punteria - Bolos - Tallers - Jocs Populars - Jocs musicals - Olimpiades

Activitats de piscina: Relleus - Aquagym - Gimcanes aquàtiques - Jocs sub-aquàtics (tres en ratlla - balises) esports aquàtics

Activitats de natura i mar: Caiac - Esports a la platja - Orientació al bosc del pi del soldat - Jocs i gimcanes al parc del litoral - cabanes - Jocs amb walkie talkies - Jocs scout - La bandera

Informació / Inscripcions: www.etclariera.com


Estades Nàutiques del Club Nàutic de Sant Pol

Es tracta d'un casal d'activitats nauticoesportives per a nens i nenes d'entre 3 i 18 anys, que es pot realitzar en horari de matins (9-13h) o de tot el dia (9-17h). També s'ofereix servei de menjador (o carmanyola) i servei d'acollida.

S'ofereixen descomptes per a germans, famílies nombroses o monoparentals i socis del CNSPM.

Més informació i inscripcions: trixench.wixsite.com/escolavelasantpol/casal-estiu


Campus d'estiu Bàsquet Sant Pol 07

campus basquet 07Activitat relacionada amb el bàsquet, per a nens/es nascuts entre el 2008 i 2018. Per als que practiquen aquest esport i per als que no ho han tastat mai. Es du a terme entrenaments de tecnificació combinant activitats lúdic-esportives, sortides (platja, water world...), concursos i molt més.

Objectius del campus:
- Vincular l'oci amb la pràctica de l'esport.
- Cohesionar el club al voltant d'activitats conjuntes amb els jugador/es de diferents categories.
- Fomentar la convivència, crear vincle i identificació amb el club, mitjançant la pràctica del bàsquet.
- Oferir a les famílies una alternativa per l'oci als períodes vacacionals dels seus fill/es vinculada a l'esport que practiquen.
- Treballar de manera individualitzada els diferents fonaments del bàsquet.
- Iniciar a la pràctica del bàsquet a nous/es esportistes.

Continguts que duem a terme:
- Programa tècnic individual i col·lectiu dels fonaments del bàsquet.
- Activitats físiques, jocs i esports amb alta transferència al bàsquet.
- Sessions a l'aire lliure vinculades al descobriment de l'entorn proper.
- Jocs cooperatius i de convivència basats en els valors de l'esport.
- Crear hàbits saludables i higiènics a través de la pràctica de l'esport.

Informació i inscripcions: https://www.basquetsantpol07.com/infos-3/


Cursos d'iniciació i tecnificació Vòlei Sant Pol

voleiInformació i inscripcions per correu electrònic a voleisantpol@gmail.com




Club Tennis Sant Pol

tennis Més informació aquí.

Publicació 10.05.2022