Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies
Del 19 d'abril al 16 de maig, obert el termini d'inscripcions per accedir a l'exposició.

controlesDel 24 de maig al 2 de juny, l'exposició Controles? de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar, s'instal·larà a la Sala Polivalent per alertar dels riscos del consum de substàncies estupefaents i sobre l'abús de pantalles i dispositius multimèdia.

Aquesta proposta s'adreça a adolescents d'entre 12 i 15 anys. a joves de 16 anys i més, però també a mares, pares, professionals i adults que desitgin informar-se dels principals factors de protecció del consum de drogues.

L'objectiu de l'activitat és proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum; fomentar el bon us de les “pantalles” TIC i promoure actituds responsables entre els joves, a més de reflexionar sobre l'educació que reben a casa.

Es faran diverses visites guiades pels matins a l'alumnat de l'Institut de Sant Pol, mentre que, a les tardes, es faran visites guiades obertes a diferents col·lectius amb cita prèvia (famílies amb menors en edat escolar dels cursos de 5è i 6è de primària, famílies amb joves de 12 a 18 anys, i adults en general).

A continuació trobareu l'enllaç als diferents formularis d'inscripció.

Publicació 19.04.2022