Ajuntament de Sant Pol de Mar
NotÝcies

La Regidoria de Benestar Social i Gent Gran de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar tÚ la voluntat de reforšar la capacitat de memoritzaciˇ dels mÚs veterans i veteranes de la vila. Per aquest motiu, torna a apostar per oferir el taller de la mem˛ria. Aquestes classes prÓctiques contribuiran a mantenir el bon funcionament dels mecanismes de retenciˇ i record, exercint un paper substitutori dels estÝmuls que progressivament s'han anat perdent al llarg dels anys.
 

El taller consisteix en la realitzaciˇ d'una sŔrie d'exercicis amb els que es treballaran tant la mem˛ria com els factors que influeixen en el seu funcionament: atenciˇ, percepciˇ, conceptualitzaciˇ, entre d'altres. Per portar-ho a terme, la persona que guiarÓ aquest taller utilitzarÓ jocs, fitxes, exercicis de l˛gica i observaciˇ que ajudaran a l'assistent a reforšar la seva mem˛ria passant una bona estona.

Les sessions comenšaran el proper dijous 7 d'octubre, a les 11 del matÝ, a l'edifici de Ca l'Arturo.

Les sessions es faran cada dijous d'11 a 12.30h i s'allargaran fins al desembre. Per inscriure's nomÚs cal tenir 70 anys o mÚs i saber llegir i escriure. Podeu reservar plaša trucant al telŔfon 93.760.09.09 o bÚ adrešant-vos a les dependŔncies de Serveis Socials.

Publicaciˇ 21.09.2021