Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Des de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar s'informa que entre l'1 de maig i el 30 de setembre, la pesca només és permesa a les platges de la vila en horari nocturn (de 10 de la nit a 6 del matí).

En aquest sentit, al tram nord de la Platja del Morer de Sant Pol hi ha una zona d'interès per a la protecció del corb marí, concretament abans d'arribar a Roca Grossa i després de finalitzar el tram de sorra de la Platja del Morer, la qual cosa s'ha senyalitzat de manera especial per evitar-hi la pesca.

A més, és important tenir en compte que a la Platja de les Banyeretes no està permesa la pesca en cap horari ni època de l'any, també pel fet de ser una zona d'especial protecció del corb marí.

D'altra banda, es recorda a totes les persones que practiquin la pesca amb canya l'obligació de recollir els hams i no deixar-los mai a la sorra.

A les restriccions de pesca durant l'època estival, caldrà afegir-hi totes aquelles que puguin venir dictades per organismes superiors, com per exemple les restriccions de mobilitat nocturna per part del PROCICAT. Així doncs, mentre es mantingui en vigor el confinament nocturn, no es pot estar a les platges sota cap concepte entre la 1 de la nit i les 6 de la matinada.

 

Publicació 31.07.2021