Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Després que el Firamar s'hagués de limitar l'any passat per la pandèmia a la cantada i el concurs d'havaneres, aquest 2021 sí que se celebrarà més àmpliament, amb algunes restriccions, la 19a edició d'aquest certamen d'activitats relacionades amb el mar.

El plat fort del Firamar tornaran a ser les havaneres, ja sigui amb la cantada que es portarà a terme el divendres 20 d'agost amb les corals Sant Pol Canta i Montpalau, i amb el grup Neus Mar, així com amb la celebració d'una nova edició del Concurs de composició d'havaneres 'Josep Bastons' -i amb aquesta ja en van 13- que es farà el dissabte 21 d'agost. En aquest cas, trobarem dalt de l'escenari a les formacions Arjau, Barca de Mitjana i Port Bo.

Però a banda de les tradicionals cançons dels mariners catalans, el Firamar també ens acostarà altres propostes com ara xerrades sobre la fauna de la nostra costa, la presentació d'un llibre sobre les havaneres del s.XIX a Catalunya, les passejades del sardinal Sant Pau i de la resta de barques d'A Tot Drap, una subhasta pública de peix, sardanes, sessió de cinema a la fresca a la sorra de la platja o una passejada per la vila per descobrir el Sant Pol dels pescadors.

Totes les activitats les trobareu detallades al programa que trobareu al peu d'aquesta pàgina, així com a l'agenda del web municipal.

El Firamar està organitzat per les entitats Penya Xíndries i A Tot Drap, conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Pol de Mar. En el cas de les activitats que requereixin reserva prèvia de localitat, caldrà fer-ho o bé telemàticament des del web www.penyaxindries.cat, o bé presencialment els dies 16 i 17 d'agost, de 19 a 20.30 h, al Centre Cultural.

Publicació 29.07.2021