Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Els darrers dies s'ha portat a terme una intervenció de neteja a la llera de la riera per restituir el cabal i l'amplada original de la seva desembocadura i també en previsió que hi pugui haver un nou temporal que malmeti l'actual mota que conserva el camí d'accés a les platges de Can Villar.

D'aquesta manera, des de la Regidoria de Medi Ambient se segueix treballant per la gestió integral de la platges i la conca de la riera. L'obertura de la sortida al mar s'ha fet amb la mínima intervenció per preservar i no alterar la dinàmica natural de la platja. I és que aquesta temporada, gràcies a la no intervenció a la Conca de la Tordera, s'ha aconseguit que gaudim de més sorra que mai a les platges de Sant Pol.

D'altra banda, i d'acord amb la voluntat de seguir implantant un sistema de neteja de les platges que preservi el màxim possible l'ecosistema natural, s'ha iniciat la neteja manual de la sorra per retirar tots els residus plàstics i inorgànics que hi pugui haver.

Aprofitem per recordar que les platges formen part del nostre patrimoni natural i que, si en volem gaudir, l'hem de respectar i no abandonar-hi cap tipus de residu.

Publicació 30.03.2021