Ajuntament de Sant Pol de Mar
Agenda

LLOC: Museu de Pintura
HORARI DE VISITA: Dissabtes de 6 a 8 de la tarda i diumenges d'11 a 2 del migdia

A partir del 20 de març, i fins el 20 de juny, podreu visitar al Museu de Pintura de Sant Pol l'exposició 'i la terra serà el paradís' de l'artista Domènec.

Domènec (Mataró, 1962) ha construït al llarg dels anys un discurs amb una forta càrrega crítica envers les polítiques d'èpoques i llocs ben diverses de la història, particularment centrada en aspectes urbanístics i arquitectònics. Entre les seves exposicions destaca la que li va dedicar el MACBA, el 2018. A l'exposició 'i la terra serà el paradís' al Museus de Pintura de Sant Pol ens mostra tres projectes (I la terra serà el paradís, arquitectura espanyola 1939-1975Dos refugis i el membre fantasma (Ted, Charles-Édouard i Henry David) i una peça convidada).

A causa de les restriccions per la COVID, no podem fer una inauguració com caldria, i simplement us anunciem que l'exposició estarà oberta els dissabtes de 6 a 8 de la tarda i els diumenges d'11 a 2 del migdia. No cal inscripció prèvia per visitar-la però, això sí, caldrà respectar l'aforament del 50% de la sala.