Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

El pròxim dissabte 20 de juliol totes les persones amants i aficionades al vi i el cava tenen una cita a Sant Pol de Mar per gaudir de la 6a Mostra de vins i caves catalans que organitza la vila i en la que espera repetir l'èxit de l'edició de l'any passat, quan més d'un miler de persones van assistir a aquesta cita vinícola.

La Plaça de la Punta tornarà a acollir, per sisena vegada, una proposta que any rere any es consolida en popularitat i prestigi. I és que la Mostra de vins i caves de Sant Pol té tot els ingredients per triomfar: un entorn i paisatge inigualable per gaudir dels millors vins i caves de les principals DO catalanes, al capvespre, i amb acompanyament de degustacions de gastronomia local i musical.

Entre els cellers participants, hi trobarem la DO Catalunya representada pels cellers Més que Paraules, Visendra i Witty Wines, la DO Alella amb els cellers Masia Can Roda i Les Costes, a més de la DO Empordà amb el celler Surrealista i la DO Penedès amb el celler Maset del Lleó.

Els tastets de vi i cava es podran realitzar adquirint un mínim de 5 tiquets (5 euros) i una copa (1 euro). En aquest sentit, cal remarcar que l'any passat es van exhaurir les 600 copes disponibles en tan sols dues hores, fet que demostra la gran afluència de públic a una cita cada cop més consolidada en el calendari vinícola i gastronòmic de la comarca.

Publicació 13.07.2019