Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

L'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Sant Pol atendrà les reserves fins el proper dimecres 2 de maig.

Un any més, la festa de la primavera arriba a la capital gironina amb la seva popular exposició floral «Girona, Temps de Flors». Una mostra que, a  partir del proper 12 de maig, omplirà la ciutat durant 9 dies de colors i olors que faran de la visita una experiència sensorial. Amb l'objectiu d'aprofitar al màxim aquest esdeveniment únic, la Regidoria de Dinamització de la Gent Gran posa a disposició de la ciutadania de Sant Pol la possibilitat de contractar una excursió guiada, fixada pel proper dimecres 16 de maig, que permetrà recórrer els muntatges florals amb les corresponents explicacions.
 
La sortida tindrà lloc a les 8 del matí des de la Sènia i l'arribada està prevista cap a les 10 del matí, moment on es farà la recepció a l'Ajuntament de Girona i començarà una visita guiada al Museu dels Jueus. Acte seguit, qui realitzi l'excursió tindrà l'oportunitat de visitar la resta d'esplèndides mostres florals que engalanaran la ciutat. Amb un preu de 40€, la sortida també inclou el dinar a Casa Marieta. El menú s'haurà d'escollir quan es formalitzi la inscripció. Un cop finalitzi l'àpat, es disposarà de temps lliure per acabar d'admirar aquestes creacions inigualables fins a les 18:30, moment on es retornarà cap a Sant Pol.
 
Si teniu interès en formalitzar la vostra inscripció, us podeu adreçar a l'Oficina de Turisme de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia, i reservar la vostra plaça.
 
 

Publicació 23.04.2018