Ajuntament de Sant Pol de Mar
PÓgines web
 • bunquer

  La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Sant Pol ofereix des del 2021, dins del seu catàleg de rutes guiades, unes visites al fortí de la platja de Can Villar, amb les quals recupera una part de la memòria històrica de la nostra vila que va deixar una bona empremta a la línia de la costa, i que segueix ben visible a través d'aquest búnquer.

  Es tracta d'una visita que transcorre pel litoral del poble, recorrent la primera línia de platja tot fent memòria dels fets ocorreguts durant la darrera Guerra Civil a Sant Pol i a la costa del Maresme i que se centra, principalment, en la construcció defensiva que hi ha a la platja de Can Villar.

  De cara a la temporada 2023 es manté el calendari de visites guiades al fortí de la platja de Can Villar programades pel primer dissabte de cada mes (a partir del juny i fins al desembre), i que tindran lloc en les dates següents:

  - 1 d'abril

  - 6 de maig

  - 3 de juny

  - 1 de juliol

  - 2 de setembre

  - 7 d'octubre

  - 4 de novembre

  - 2 de desembre 

  Per a fer les vostres inscripcions prèvies, podeu trucar al 93 760 45 47 o enviar un correu a: ofturisme@santpol.cat

  A més, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar posa a disposició de totes les persones una visita virtual a l'interior del fortí. Hi podeu accedir des d'aquí.