El Ple del 25 de novembre va aprovar per unanimitat el Pla d'acció per a l'energia sostenible i el clima, un document amb cinc eixos d'actuació i un total de 61 mesures a implementar fins a principis del 2024. El primer eix se centra en l'acció municipal per controlar el consum i fomentar l'estalvi enèrgic dels recursos públics. El segon eix té per objectiu que els edificis residencials tinguin un consum més eficient. El tercer és basa en la mobilitat i cerca reduir l'ús del vehicle privat i el seu impacte en el municipi. El quart eix vol promoure les energies renovables i netes, mentre que el darrer eix es dedica a la governança per erradicar de la vila la pobresa enèrgetica. Sobre l'execució de les mesures d'aquest Pla, la regidora de Medi Ambient, Isabel Llari, va explicar que de cara al pressupost municipal del 2022 està previst seguir instal·lant plaques fotovoltaiques en edificis municipals i nou enllumenat públic de baix consum i telegestionat. A més, en aquets mandat també es vol instaurar la figura del gestor energètic, que assessori la ciutadania sobre com millorar la seva eficiència energètica.
D'altra banda, el Ple de novembre també va aprovar el Protocol local per a l'abordatge integral de les violències masclistes, un document que dóna una resposta unificada, coordinada i adequada a les diferents situacions que poden sorgir en l'abordatge de la violència masclista. Més enllà de definir el model d'intervenció i concretar les competències de cada servei implicat, representa la voluntat, la fermesa i la unió d'esforços per erradicar la violència masclista de la nostra societat.
Un altre dels punts que es van aprovar van ser la validació dels resultats de les votacions del pressupost participatiu. Des de JuntsxCat es va apuntar que la baixa participació pot venir motivada perquè o bé no s'han executat les propostes guanyadores, o bé perquè no s'han executat com tocaria, i van criticar que les propostes s'haurien de formular d'una manera molt més clara i concreta. El regidor de Participació, David Hernández, va fer autocrítica dels processos participatius engegats en aquest mandat i va manifestar que les properes edicions es posaran en mans de consultories expertes en matèria de participació per millorar-les i que es posaran en marxa fases deliberatives prèvies a les votacions amb la implicació de la ciutadania.
El Ple també va aprovar la 1a addenda al conveni de col·laboració entre la Generalitat i l'Ajuntament per l'execució de les obres d'ampliació de l'escola Sant Pau, el Pla de millora urbana del carrer Consolat de Mar, 29 i la declaració d'especial interès de les obres de rehabilitació del carrer Abat Deàs, 51 i de les obres d'enderroc dels mòduls de l'escola Sant Pau. A més, es va aprovar la 2a addenda econòmica del conveni del Servei d'atenció domiciliària amb el Consell Comarcal, i el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal pel servei de transport adaptat.
Pel que fa a les mocions se'n van aprovar dues. Una moció en favor d'aplicar mesures urgents en la lluita contra l'atur juvenil i una moció sobre l'ús del català a l'escola. El Ple va finalitzar amb el torn de precs i preguntes per part dels grups a l'oposició.