Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana
Notícies

De la mateixa manera com fa unes setmanes l'Ajuntament va habilitar un formulari perquè les entitats i els col·lectius de la vila puguin formar del Consell de la Vila -màxim òrgan de participació ciutadana de Sant Pol de Mar-, del 5 al 25 de juliol s'obre el termini perquè les persones a títol individual que ho desitgin puguin inscriure's també per formar part del Consell de la Vila.

Per fer-ho, només cal omplir aquest formulari web o adreçar-se a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

D'entre totes les persones inscrites, el 27 de juliol tindrà lloc un sorteig públic a l'Ajuntament de Sant Pol per escollir les 8 persones (4 homes i 4 dones) que formin part del Consell de la Vila a títol individual.

Tal i com es recull en el Reglament de Participació Popular de Sant Pol, el Consell de la Vila estarà format per una persona representant de cada associació o col·lectiu actius del poble que vulguin ser-hi, l'Alcaldia, la Regidoria de Participació i una persona designada per cada Grup Municipal, així com una persona representant de cada Consell Sectorial vigent.

A més, també en formaran part 8 persones del cens de persones majors a 16 anys del padró municipal que expressin la seva voluntat de formar part del Consell de la Vila, escollides aleatòriament a través d'un sorteig. S'escolliran 4 dones i 4 homes. Sempre que es pugui, es garantirà com a mínim que una persona sigui menor de 25 anys i una altra major de 65.

Publicació 05.07.2021