Preinscripcions curs 2020-2021

Fa uns dies que els centre educatius de primer cicle d’educació infantil (0-3 anys) acabem de rebre les “Instruccions per a les Llar d’Infants sobre els canvis en la gestió de la preinscripció i matrícula del curs 2020/21 motivats per la situació de pandèmia. primer cicle d’educació infantil”de part del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Per aquest motiu, és ara quan tenim l’autorització i la informació necessària per a comunicar-vos l’inici del procés de la preinscripció i matrícula del curs 2020-2021 que enguany s’iniciarà a partir del dimecres 13/05/20 i us la compartim per tal que n’estigueu informades.

El Departament d’Educació comunica que “en el context social actual, degut a l’emergència sanitària ocasionada per la COVID19, cal reduir al màxim els tràmits presencials, substituint-los per actuacions telemàtiques i, quan això no sigui possible, cal prendre les mesures preventives necessàries, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, per garantir la salut de les persones. En aquest sentit, el PROCICAT ha aprovat el Pla parcial de desconfinament i obertura dels centres educatius per a la realització del procediment de preinscripció i matrícula escolar recollint les mesures concretes que cal aplicar.”

Conseqüentment, des del Departament d’Educació s’ha modificat la norma reguladora i s’han establert els canvis procedimentals al procés de preinscripció i matrícula que estableixen que prioritàriament es pugui fer entrega del formulari de sol·licitud de preinscripció pel curs 2020-2021 de forma telemàtica, degudament emplenat i escanejat o fotografiat i reenviat al correu de la Llar d’Infants “El Pi del Soldat”: elpidelsoldat@santpol.cat

Teniu a la vostra disposició en aquest espai web els següents documents informatius i necessaris per a poder portar a terme el tràmit de sol·licitud de preinscripció:

Per tant, la sol·licitud de preinscripció es considerarà formalitzada amb l’enviament d’aquest formulari de sol·licitud al correu electrònic: elpidelsoldat@santpol.cat amb la sol·licitud degudament emplenada i la documentació acreditativa a efectes de barem.

Des de la Llar d’infants rebreu un correu justificant la recepció de la sol·licitud per a què com a sol·licitant en tingueu constància.
 

Sobre les reclamacions a la llista de barem provisional, cal tenir en compte que la presentació de reclamacions a les dades publicades en la llista de barem provisional es farà  mitjançant un correu electrònic a la bústia electrònica oficial de la llar d’infantselpidelsoldat@santpol.cat i rebreu, de manera anàloga al que es fa en la presentació de la sol·licitud per correu, un correu de resposta com a justificant de recepció de la reclamació.

Sobre la formalització de la matrícula es podrà substituir la gestió presencial per una confirmació de matrícula i l’enviament de la documentació necessària a través d’un correu electrònic a la bústia oficial de la llar d’infants: elpidelsoldat@santpol.cat i, a l'igual que els tràmits anteriors, rebreu un correu de resposta com a justificant de la formalització de la matrícula.

Per aquelles famílies que puguin tenir dificultats en fer el tràmit de preinscripció i matrícula i que siguin casos molt excepcionals, es podrà presentar presencialment només a partir de la setmana del 18/05/20 i concertant cita prèvia al telèfon de contacte amb el centre: 618 748 257.

Com que aquest any per la situació actual no serà possible realitzar visites a les instal·lacions del centre, estem actualitzant l’apartat web referent a la Llar d’Infants per tal que tingueu a l’abast de manera visual tota la informació que necessiteu per a conèixer el nostre enfocament pedagògic, els nostres espais i recursos educatius i instal·lacions.

Per a qualsevol dubte o aclariment restem a la vostra disposició a través del nostre correu electrònic: elpidelsoldat@santpol.cat o bé del nostre telèfon: 618 748 257, amb horari d’atenció al públic de 9h a 13h.
 

Comparteix aquesta pàgina: