Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana
Documents

opinio

Amb la voluntat de seguir afavorint la participació ciutadana, oferim aquest espai en el què es publicaran escrits de les entitats i ciutadania de Sant Pol de Mar en relació a política municipal i la gestió de la vila, així com propostes públiques. La publicació de l'escrit anirà acompanyada de la resposta pública per part del govern municipal.
Si desitgeu participar en aquesta secció només cal que envieu el vostre text a participacio@santpol.cat

D'altra banda, i amb la voluntat de seguir avançant en la línia de la transparència i la participació ciutadana, la revista municipal s'obre a la reflexió de les entitats, col·lectius i persones sobre qüestions de tota mena (canvi climàtic, igualtat, pobresa, crisi sanitària, assumptes locals i/o nacionals, etc.) gràcies a una nova secció que veu la llum a partir del gener del 2021. 

Aquesta nova secció tindrà presència a la revista sempre que arribin peticions a la redacció de l’ENS i siguin aprovades pel Consell Editorial, òrgan de nova creació que es contempla en el nou Reglament de Participació Popular de Sant Pol de Mar. Podeu fer arribar els vostres textos a l’adreça ens@santpol.cat. Aquests no podran exedir dels 1.500 caràcters i se’n publicaran tants com permeti el disseny de la pàgina.