Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

De l'11 al 28 de desembre es portarà a terme la darrera campanya de fidelització comercial de l'any sota el lema Per Nadal, compra al comerç local. Amb aquesta, l'Ajuntament i la Unió d'Establiments i Serveis de Sant Pol hauran promogut enguany un total de cinc campanyes amb l'objectiu de donar visibilitat al petit comerç local.

En aquesta ocasió es repartiran 4.000 butlletes tipus tòmbola entre tots els comerços adherits a la campanya, que donaran als seus clients per cada compra mínima de 5 euros.

Entre totes les butlletes s'hi inclouran 200 premis directes d'una espelma nadalenca, així com 50 descomptes directes per import de 3 euros.

A més, totes les butlletes que no resultin premiades es podran dipositar en unes urnes repartides als establiments El Crostó, Krisbel by Mònica, Ruby's Bar i a l'Ajuntament, i entraran en un gran sorteig gentilesa de la Unió d'establiments i serveis.

Els premis que se sortejaran seran una smart TV, una cafetera de càpsules i 4 àpats en un dels següents restaurants: Can Talamás, Sot del Morer, Voramar i Xaloc.

El sorteig dels premis es realitzarà a porta tancada el dijous 30 de desembre de 2021.

Molta sort a tothom que hi participi!

Publicació 09.12.2021