Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana
Notícies

Del 27 de setembre al 10 d'octubre, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar obre el període de votacions de les propostes finalistes del Pressupost Participatiu 2021.

Durant aquestes setmanes, totes les persones majors de 16 anys empadronades a Sant Pol de Mar podran escollir fins a cinc d'entre les 18 propostes que han estat validades i acceptades pels diferents departaments municipals. En aquest sentit, teniu a la vostra disposició el document de validació i justificació de totes les propostes rebudes inicialment.

Les votacions es portaran a terme principalment de manera telemàtica, mitjançant el formulari de votació que trobareu aquí.

D'altra banda, també s'ofereix la possibilitat de votar presencialment en els punts de votació que s'habilitaran a peu de carrer en les següents dates:
- Divendres 1 d'octubre, de 16.30 a 17.30 h: Escola Sant Pau 
- Divendres 8 d'octubre, de 10 a 12.30 h: Plaça de l'Hotel
- Dissabte 9 d'octubre, de 10 a 13 h: Plaça de l'estació

Un cop acabat el període de votació es publicaran els resultats i es confeccionarà el llistat de les propostes guanyadores, que s'inclouran en el Pressupost municipal del 2022 per a la seva execució en base al límit econòmic que s'haurà reservat en la partida del Pressupost Participatiu (80 mil euros per a inversions i 20 mil euros per a despesa corrent).

Des de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar us animem a participar per millorar la vila entre tots i totes!

Publicació 27.09.2021