X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Recull d'imatges de la celebració de la Diada de Catalunya a Sant Pol

Per segon any consecutiu, el Parc de Can Villar va tornar a ser l'escenari de l'acte institucional per commemorar la Diada de Catalunya a Sant Pol de Mar. El govern municipal va decidir repetir l'emplaçament pel gran espai de què disposa a l'aire lliure, el qual va permetre donar compliment a les mesures sanitàries de prevenció contra la Covid-19. Per garantir les mesures de prevenció, també va ser necessari fer inscripció prèvia per assistir-hi com a públic i dur posada la mascareta durant tot l'acte.

A diferència de l'any passat, la celebració de l'11 de setembre a la vila va tenir lloc al matí i va comptar amb la tradicional ofrena floral per part de fins a 21 entitats i partits polítics de la vila.

L'Alcalde, Albert Zanca, va ser l'encarregat de llegir el manifest institucional, en el qual va destacar els valors que ens defineixen com a societat i va insistir en la necessitat d'avançar cap a un país independent. L'Alcalde , a més, també va voler agrair la tasca de totes aquelles persones que contribueixen a lluitar contra la Covid-19 .

L'acte es va cloure amb el Cant dels Segadors per part de la coral Sant Pol Canta i del públic assistent.

A continuació podeu accedir a l'àlbum de fotografies de l'acte institucional de la Diada de Catalunya a Sant Pol.

Temes relacionats
Publicació 13.09.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina