Formació de Youtube i vídeo màrqueting per a negocis

dimecres, 23 Juny, 2021

T'informem que ja hi ha a punt la propera formació online per a empreses locals on descobriràs eines per aprendre a crear i editar vídeos, a publicar-los i a configurar un canal adequat a Youtube, així com a millorar-ne la difusió, atreure seguidors i a interactuar amb ells adequadament.

Amb aquest curs aprendràs diferents maneres de mostrar els teus productes, serveis o informació de valor perquè siguin atractius per a la teva audiència.

Es realitzarà els dies 1, 5 i 8 de juliol de 9.30 a 13.30 h, en format ONLINE a través de la Plataforma ZOOM. S'enviarà un enllaç al correu electrònic dels participants que donarà accés a la plataforma.

Està organitzat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Canet de Mar, en col·laboració de les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar i Tordera; i subvencionats per la Diputació de Barcelona. És per això que aquest taller de gran qualitat, a tu et resultarà gratuït, malgrat el seu cost econòmic.

En els documents adjunts trobaràs la informació sobre el contingut del taller. Podeu fer la vostra inscripció emplenant la fitxa també adjunta i enviant-la al correu: demperedd@canetdemar.cat

Comparteix aquesta pàgina: