Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Com cada primavera, arriba el temps dels pèsols al Maresme! Per a les Jornades Gastrònomiques d'enguany, s'ha substituït l'edició del llibret en paper per aquesta edició digital, la qual  permet mantenir incorporacions de noves propostes gastronòmiques. Així que, si ets restaurador i et vols sumar a les Jornades gastronòmiques del Pèsol, encara pots fer-ho des d'aquest formulari!

 

També s'ha editat un Mapa de Google amb totes les propostes, com els altres anys, per tal de facilitar la localització i el desplaçament cap els restaurants.
 
A l'edició d'aquest 2021 hi participen 14 municipis de la comarca (Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar, Mataró, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar i Sant Vicenç de Montalt) que sumen 29 restaurants que ofereixen propostes gastronòmiques i exploraran les possibilitats del pèsol en les seves creacions, a més d'una botiga de menjar per emportar, un productor de melmelada i un altre de croquetes i un servei de càtering.

També hi participen 25 productors de la Xarxa Productes de la Terra- Maresme, 6 productors més de municipis de la comarca, 5 botigues de venda de pèsols i 12 productors que venen pèsols a mercats de Mataró.

I pels més petits de casa, i pel  públic familiar en general, trobareu una recepta de pèsols per cuinar en família de La Iaia del Maresme que es farà arribar a tots els restaurants participants.
 
A Sant Pol de Mar, a data d'avui, podreu degustar els plats elaborats amb pèsol del Maresme a L'Ermita restaurant i mitjançant el servei de Càtering Sauleda, així com adquirir melmelada de pèsol artesana a Melmelades Calada.
 
Us animem a gaudir de la perla verda del Maresme!

 

Publicació 19.03.2021