X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Policia Local incrementa els controls de seguretat ciutadana

Davant l'increment d'inseguretat a la zona de l'estació i d'altres indrets de la vila per furts o robatoris, tinença i consum de substàncies il·legals, baralles i altres aldarulls, la Policia Local de Sant Pol de Mar ha intensificat la vigilància i el control a diferents punts de la vila.

És el cas del dispositiu policial especial que es va organitzar el passat 21 de gener, del migdia al vespre, amb la participació de fins a 10 efectius de la Policia Local a diverses zones del municipi.

Com a resultat d'aquest dispositiu, una de les patrulles va localitzar un vehicle amb plaques franceses, el conductor del qual va ser denunciat per no disposar de permís de conduir. 

Tanmateix, en el control que es va realitzar a la carretera N-II es requeria la documentació dels vehicles i de les persones per vetllar pel compliment del confinament perimetral fixat per les restriccions de mobilitat del Covid, així com per seguretat ciutadana. Com a resultat d'aquest control es van fer 5 denúncies per manca d'ITV en vigor, a més d'una denúncia per permís de conduir caducat i 8 denúncies per saltar-se el confinament perimetral municipal.

Més tard, l'operatiu és va traslladar a la zona de l'estació on, gràcies a la vigilància dels agents, es va detenir una persona que estava en cerca i captura, i es van localitzar dues persones que havien de comparèixer al jutjat. També es van fer diverses denúncies per saltar-se el confinament perimetral, falta de respecte als agents i tinença i consum de substàncies estupefaents a la via pública.

Davant dels bons resultats de l'operatiu del 21 de gener, s'ha establert un calendari per continuar realitzant aquest tipus de controls.

A més, durant el mes de gener la Policia Local ha interposat 30 denúncies pel trencament del confinament perimetral, una denúncia per no portar mascareta, set denúncies per saltar-se el toc de queda i s'ha fet control a 850 vehicles.

Per altra banda, entre el 18 de novembre i el 17 de gener s'han produït set petits incendis al voral de la carretera N-II, entre l'entrada del camí del Farell i el pàrquing del Molí. Davant d'això, la Policia Local està investigant i controlant la zona, i ja treballa en la localització d'una persona com a possible autora dels fets.

Temes relacionats
Publicació 29.01.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina