Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Missatge dels Reis d'Orient: Gràcies Sant Pol!

Ses Majestats els Reis d'Orient volem donar el més sincer dels agraïments al poble de Sant Pol de Mar per la resposta exemplar a la visita del campament reial. Com sabeu, les restriccions del PROCICAT per contenir la pandèmia no ens permetien fer la tradicional cavalcada i vam haver de substituir-la per una recepció reial al Parc de Can Villar per garantir la seguretat sanitària que ens exigien les autoritats nacionals.

Volem donar les gràcies als infants de Sant Pol per haver vingut a saludar-nos. És la vostra il·lusió la que fa possible aquesta nit màgica. Sou vosaltres els veritables protagonistes.

El campament reial va ser el resultat de molts esforços i il·lusió per tal que els nens i nenes de Sant Pol ens poguessin veure. El personal de l'Ajuntament (brigada municipal, regidoria de Comunicació, regidoria de Cultura i Festes, Policia Local) van fer una gran tasca per garantir la nostra arribada i la seguretat i la salut de les més de 1.000 persones que hi van accedir.

També volem agrair la feina i el suport de Protecció Civil i de tots els voluntaris i voluntàries que varen col·laborar per tal que tot es desenvolupés de la millor manera possible. Una feina excel·lent en una tarda gèlida, però màgica. Agraïm també la col·laboració de la Comissió de Reis. 

Un fort aplaudiment i una forta abraçada a tots i totes vosaltres, perquè sense la vostra participació no hauria estat possible.

Ses majestats els Reis d'Orient

Temes relacionats
Publicació 07.01.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina