Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Aquest dimecres a la tarda es va portar a terme la primera jornada de la campanya 'Jø Søc Cøcø', promoguda per l'entitat Rezero i que versava sobre el nostre estil de vida i la seva relació amb la generació de residus. Una catorzena de  persones va assistir a la sessió, que va tenir un tarannà molt dinàmic i participatiu per part de totes les persones assistents i en la què es va posar de manifest que cada vegada hi ha gent més conscienciada amb el reciclatge i el medi ambient. 

En aquets sentit és important tenir en compte que, a causa de l'emergència climàtica del planeta, ja no només es tracta de reciclar, sinó de reduir de forma subtancial la generació de residus. I a Sant Pol ja ens hi hem posat!

Tal i com ja es va avançar fa uns dies, els pròxims tallers de consum conscient tindran lloc els dies 9, 16 de desembre i el 13 de gener. Totes les sessions començaran a les 6 de la tarda i es faran a la sala polivalent Josep M. Ainaud de Lasarte. A més, també s'ha programat una sortida per descobrir el comerç verd de Sant Pol que es realitzarà el dissabte 12 de desembre, a les 11 del matí.
 

Les persones que hi vulguin participar només cal que s'hi inscriguin mitjançant el formulari que trobareu aquí. Les places són limitades per donar compliment a les mesures anti-Covid.

Publicació 03.12.2020