X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament celebra l'obtenció del Segell Infoparticipa amb noves eines de participació i transparència

La Universitat Autònoma de Barcelona ha fet arribar a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar el diploma que acredita l'obtenció del Segell Infoparticipa 2019 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local.

Amb la voluntat de seguir avançant en la línia de la transparència i la participació ciutadana, el govern municipal obrirà la revista municipal, l'ENS, a la reflexió de les entitats, col·lectius i persones sobre qüestions de tota mena (canvi climàtic, igualtat, pobresa, crisi sanitària, assumptes locals i/o nacionals, etc.) gràcies a una nova secció que veurà la llum a partir del gener del 2021. En aquest sentit, l'ENS que es publicarà aquest mes d'octubre detallarà els criteris per participar en aquest nou espai de reflexió.

D'altra banda, s'ampliarà l'actual web de participació ciutadana i govern obert amb una nova secció d'opinió ciutadana en la qual els santpolencs i santpolenques podran publicar aquells escrits que considerin en relació a la política i gestió municipal, propostes públiques, crítiques, etc. amb resposta per part del govern municipal.

Recordem que al web de participació ciutadana s'hi pot trobar el retiment de comptes i les diferents audiències públiques del govern municipal, així com els processos participatius i, properament, també tindrà disponible el PAM (Pla d'Actuació Municipal) amb un mecanisme de seguiment d'assoliment dels objectius marcats.

Temes relacionats
Publicació 08.10.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina