L’Ajuntament reprèn la neteja de les platges

dijous, 28 Maig, 2020

Fa ja uns dies que l'Ajuntament de Sant Pol ha reiniciat la neteja de les platges de Sant Pol, començant per la platja natural de la Murtra. El Govern Municipal aposta per una política d’intervenció mínima que causi l'impacte ambiental més lleu possible, i més en aquest moment en què les recomanacions del Minisiterio de Sanidad per a l’obertura de les platges, un cop iniciada la Fase 2 del desconfinament, estan centrades en prioritzar l’ús de maquinària amb sistemes de garbellat mecanitzat, enlloc de maquinària amb sistemes d’arrossegament.

Per aquest motiu avui s’ha reprès la neteja de les platges de Morer, la Platjola, les Escaletes, les Barques, del davant de la plaça, i dels Banys de forma manual per recollir deixalles i facilitar l’entrada de maquinària.

A la platja de Can Villar resten encara les canyes que el temporal Gloria va portar i que parcialment estan essent retirades per l’Agència Catalana de l’Aigua mentre es restitueix el camí d’accés a la riera, sense malmetre l’actual desembocadura de la Vallalta que, a causa de la gran quantitat d’aigua existent a l’aqüífer de la llera, no s’ha pogut restablir fins ara.

En el transcurs de la propera setmana es preveu que totes les tasques de neteja hagin finalitzat i es pugui vetllar per la seguretat dels banyistes.
 

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: