Comunicat als veïns i veïnes de Sant Pol en relació a l'ampliació de terrasses de bars i restaurants

divendres, 22 Maig, 2020

Ateses les mesures decretades en funció de l'Estat d'Alarma respecte a les terrasses dels bars i restaurants, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar ha autoritzat l'ampliació temporal de l'espai d'algunes terrasses de la vila, respectant els informes de seguretat i de viabilitat tècnica, fins que els establiments puguin reprendre la seva activitat amb normalitat i es torni a permetre el seu aforament habitual.

Per aquest motiu, l'Ajuntament demana empatia als veïns i veïnes que es puguin veure afectats per les ampliacions i comprensió davant les circumstàncies econòmiques dels locals, que s'han vist obligats a tancar aquestes llargues setmanes arran de la normativa expecional.

Demanem també a la clientela dels locals ser respectuosos amb el veïnat i no generar molèsties innecessàries. De la mateixa manera, el consistori recorda que vetllarà pel compliment de les mesures sanitàries en aquestes ocupacions de via pública, demanant també la coresponsabilitat de la clientela en aquest aspecte, ja que un comportament individual inadequat pot penalitzar i ocasionar sancions als locals de restauració. 

L'Equip de Govern resta a disposició de tots els santpolencs i santpolenques per a rebre precs i resoldre totes les qüestions que li vulguin plantejar, i posarà en marxa una campanya informativa per fomentar el civisme entre tota la població.

Comparteix aquesta pàgina: